Uw activiteit maakt kans op een financiële bijdrage

Carnavalsoptocht s Heerenberg 1956 Carnavalsoptocht s Heerenberg 1956 Liemers Museum

Heeft u ideeën of plannen voor een culturele of historische activiteit in de Liemers in 2016? Meld uw idee dan snel aan en maak kans op een financiële bijdrage. Kijk voor de voorwaarden en criteria op www.levenindeliemers.nl/doe-mee.

Leven in de Liemers

De stimuleringsbijdrage voor activiteiten in de Liemers is een onderdeel van het project Leven in de Liemers. Leven in de Liemers wil het verhaal van de Liemers delen. Dit gebeurt onder andere met de canon van de Liemers. Een canon is een overzicht van hoogtepunten uit de geschiedenis in verhalen. Deze verhalen komen op de website www.levenindeliemers.nl en vormen de inspiratie voor een levendig activiteitenprogramma in 2016.

Maak kans!

Activiteiten die aansluiten op de Liemerse canon maken kans op een financiële bijdrage. Voorwaarde is dat de activiteit plaatsvindt of opgeleverd wordt voor 31 december 2016. Indienen van projectvoorstellen kan tot 1 maart 2016 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heeft u een idee? En wilt u even overleggen? Neem contact op met Bibi Bodegom (Erfgoed Gelderland) 06 107 46 903 of Karin Degen (Liemers Museum Zevenaar) 06 520 68 108.

Geef een reactie