Cultuur- en Erfgoedpact versterkt Liemers netwerk

reactiedatum
  • 15 maart 2018De eerste netwerkbijeenkomst van het Cultuur- en Erfgoedpact in de Liemers was een succes. Donderdag 15 maart 2018 kwamen ruim tachtig mensen van verschillende organisaties uit de Liemers naar Zalencentrum Wieleman in Westervoort. De aanwezigen onderzochten hoe zij de komende jaren kunnen samenwerken op het gebied van kunst, cultuur en erfgoed.

Aanleiding voor de bijeenkomst was het programma voor de komende Cultuur- en Erfgoedpact periode. Het programma bestaat uit zes grotere deelprojecten die cultuurparticipatie, cultuureducatie en cultuurtoerisme in de Liemers bevorderen. De aanwezigen van de netwerkbijeenkomst spraken met elkaar hoe zij binnen deze deelprojecten kunnen samenwerken. Er werd enthousiast meegedacht over de invulling van het programma.

Daarnaast werd tijdens de netwerkbijeenkomst het jaarlijks stimuleringsbudget gepresenteerd dat de gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar jaarlijks beschikbaar stellen voor lokale initiatieven op het gebied van kunst, cultuur en erfgoed.

Download hier de PowerPoint presentatie van de netwerkbijeenkomst. 

Geef een reactie

Deze website gebruikt cookies voor het volgen van uw gebruik van de website, zodat wij deze kunnen blijven verbeteren. Vindt u het goed dat wij hiervoor een paar klein tekstbestandjes tijdelijk op uw computer plaatsen? U hoeft hier niets voor te doen en ze worden vanzelf 2 maanden na uw laatste bezoek weer verwijderd.